martes, 2 de noviembre de 2010

Qüestionari 1






1- Què són les IM? Quines recordes? Amb quines creus que t'idedintifiques més? I menys?
Potser arriba un dia en que et preguntes a tu mateix què és el que ets i que representes en aquest món. Fàcilment en primer moment arribes a la decepció i a la idea de que o ets res. Però no és així, en veritat, cadascú té algun talent potenciat amb el qual pot aportar innovació a la societat.Això són les intel·ligències múltiples, per exemples l'expresió corporal, expert en paraules, talent pels números,etc. Jo crec que amb la que em sentomés identificat és la experiència musical, perquè és el que em dedico més i m'ho passo millor.

2- Què volen dir els següents camps d'un email? CC, CO I TEMA.
L'email és un mitjà de comunicació que permet enviar a través de la xarxa un missatge. Té diferents opcions al enviar, amb l'espai CC, marques qui vols que rebi el missatge, el CO en canvi, permet no visualitzar l'adreça de qui escrius a l'espai.

3- Com definiries un reportatge fotogràfic?És un document que es centra i gira entorn d'un tema i que usa la foto com a protagonista. També pot contenir lletra, el títol i el peu de foto.

4- Què és un bloc? Què és una URL? Quines diferències hi ha entre una entrada i una pàgina?
Ara cada cop més la gent es dona a conèixer i transmet els seus coneixements a través d'internet. En concret pels blocs, pàgines personals que é una administració i tota una gestió a fer darrera
del que es veu un cop a la xarxa. Si pot penjar entrades, que són intervencions, comentaris i opinions públiques i també videos. Els videos són arxius penjats anteriorment a internet. Tots tenen un codi que permet dominar-lo gràcies a l' URL, un enllaç o link que l'acompanya.
5- Quines característiques bàsiques ha de tenir un logo?
Constantment durant el dia dia estem envoltats de logos, símbols senzills que tenen com a finalitat transmetre ràpidament un missatge o idea. Per poder dur a terme la finalitat, cal quesigui simple i entenedor.

6- De què faràs el tutorial del projecte final de la primera avaluació? Per què has escollit aquesta habilitat?
Tornant al tema de les IM i com abans havia comentat el que més m'agrada és la música i el so. Per tant he decidit escollir ensenyar les parts de la bateria i de la posició del cos com a tutorial del projecte tutorial del projecte final.



No hay comentarios:

Publicar un comentario